Vaccinarea obligatorie


“Primele vaccinuri împotriva gripei porcine le vor fi administrate românilor la sfârşitul lunii noiembrie. Acesta este anunţul făcut de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel. Oficialul a precizat că primii vaccinaţi vor fi persoanele de peste 65 de ani şi personalul medical. Din luna ianuarie, este prevăzută începerea vaccinării la copii. Vaccinul nu le va fi administrat şi copiilor de grădiniţă, pentru că numărul de doze nu este suficient, a declarat Adrian Streinu Cercel

Oficialul susţine că românii nu trebuie să conteste importanţa vaccinului. Mai mult, acesta a declarat că, în opinia sa, vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu. “În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată”, a concluzionat Adrian Streinu Cercel. Potrivit ultimului bilanţ întocmit de Ministerul Sănătăţii, în România au fost confirmate 351 de cazuri de infecţie cu virusul AH1N1. Toate cazurile au prezentat forme clinice uşoare şi au primit terapie antivirală.”

In SUA personalul din sanatate refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei H1N1 si da in judecata statul. Oare personalul medical din Romania va accepta vaccinarea obligatorie?

Adrian Streinu, adept infocat si al vaccinarii obligatorii a fetitelor de 9 ani impotriva cancerului de col uterin, este cunoscut in cercurile medicale si printre apropiati ca mason, asa cum din pacate sunt mai toti conducatorii de spitale si inaltii functionari din Ministerul Sanatatii. El este si membru in Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Medicale, care a ajuns sub controlul total al masoneriei. Acest fapt a fost devaluit de ziarul Romania libera in articolul Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni (articolul contine si o eroare pe care o corectam: Sorin Oprescu este cu siguranta mason asa cum am demonstrat in articolul Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului).

Intre functiile detinute de-a lungul anilor de masonul Streinu Cercel se numara si acelea de director la Spitalul de Boli infectioase Colentina (mai nou Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”), de presedinte al Comisiilor de Boli Infectioase si de Luptă anti-SIDA ale Ministerului Sănătăţii. In aceste demnitati a colaborat indeaproape pentru a “realiza obiectivele comune” cu mai toate concernele farmaceutice de pe piata si a semnat cu acestea contracte de zeci de milioane si chiar sute de milioane de euro pe an, bani publici din bugetul acestor institutii sau comisii. In schimbul acestor servicii francmasonul Adrian Streinu Cercel a primit comisioane si sponsorizari foarte consistente de la aceste gigantice concerne farmaceutice care de regula veneau in contact cu el cu recomandari pe filiera masonica internationala. Asa se explica faptul ca in cateva ocazii intre sponsorii lui Adrian Streinu Cercel, ai institutiilor sau comisiilor pe care le-a condus a aparut afisata public chiar una din marile loji nationale din Romania. Oare de ce manifesta masoneria romana si cea mondiala un atat de mare interes pentru domeniul bolilor infectioase? Raspunsul l-a dat ziarista Jane Burgermeister: vaccinarea obligatorie ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: