E de naspa …


In urma cu cateva zile pe blogul fara secrete a fost scris urmatorul post :
“De ce pe 20 Martie NATO ar putea ataca Libia?

Pt a arata de ce exista posibilitatea ca pe 20 martie 2011 Libia sa fie atacata de NATO, incerc sa amintesc tuturor cand a fost atacat Irakul in 2003, pe data de 20 martie, de ce? Data de 20 martie este cunoscuta in Calendarul Druidic ca “Ajunul lui Ostara” o data la care oamenii practicau sacrificii umane, pt a reinnoi viata pamantului, adica fiinta reptiliana Gaia este adorata de catre Masonii si Illuminati, iar tot in 2003 razboiul s-a sfarsit brusc pe 1 Mai, de ce? pt ca data de 1 Mai este cunoscuta in Calendarul Druidic ca “Noaptea Mondiala a Mestecenilor” care a fost numita asa dupa “Sfanta” Walburga care era zeita pagana a Fertilitatii.
Din 20 Martie pana pe 1 Mai ritualul pagan cere sa oferi sange pamantului si sa reinnoiesti viata Zeitei Fertilitatilor.
Ce alta perioada de timp este mai potrivita pentru a incepe un razboi sangeros decat exact in zilele sacrificiului ritualic si sa-l sfarsesti cand acesta se termina?
Aceste informatii sunt socante, insa cine doreste sa le cerceteze au internetul la dispozitie, pt ca totul merge pana in vremurile antice, in stransa legatura cu religiile oculte.
SUA astazi este controlata de ocultism din aceasta cauza se afla in razboi cu Orientul Mijlociu. Ce inseamna toate astea?
Totul face parte din planul neintrerupt de declansare al celui de-al treilea razboi mondial si de instaurare a Noii Ordini Mondiale si a Noii Religii Mondiale ”

Intregul post poate fi citit aici : http://fara-secrete.blogspot.com/2011/03/20-martie-2011-data-la-care-nato-ar.html

Astazi a aparut urmatoarea stire :

” NATO va interveni în Libia în următoarele ore
18 mar 2011, 10:46 | Actualizat (acum 20 min)
REALITATEA TV

Posibile raiduri aeriene în Libia. NATO ar putea interveni în spaţiul aerian din Libia în câteva ore, planurile militare fiind deja făcute. Informaţia a fost confirmată vineri dimineaţă şi de către purtătorul de cuvânt al guvernului francez, care a spus că va avea loc o intervenţie “în curând”, fără a preciza care vor fi ţintele.

Explozii puternice au fost auzite vineri în centrul capitalei libiene, Tripoli, după ce ministrul de externe a anunţat o încetare imediată a focului. Martori şi jurnalişti aflaţi în capitala libiană au auzit şase sau opt deflagraţii.

O posibilă intervenţie militară în spaţiul aerian din Libia ar putea ave loc în câteva ore. ONU a aprobat o intervenţie militară. NATO nu are voie să intervină şi terestru, dar poate distruge din aer ţintele de la sol.

VEZI AICI SCENARIILE INTERVENŢIEI

” Nu se pune problema să facem ceva la sol. Este foarte clar. Alternativa, aceasta decurge direct de la sursă: efectiv, utilizarea forţei aeriene “, a clarat ministrul francez de externe, Alain Juppe, sosit la New York pentru a încerca să convingă ţările membre din Consiliul de Securitate să autorizeze un recurs la forţă contra armatei colonelului Muammar Gaddafi.

Loviturile vor avea loc ” în curând”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului francez Francois Baroin la postul de radio RTL, afirmând că nu doreşte să precizeze pentru moment exact “când, cum şi câte ţinte, sub ce formă”.

Raidurile aeriene vor fi probabil efectuate de SUA, Marea Britanie, Franţa şi Canada. VEZI ŢARILE CARE VOR PARTICIPA

Potrivit Eurocontrol, Libia şi-a închis spaţiul aerian pentru avioanele civile străine, “până la noi ordine”.

Libia a avertizat joi că orice intervenţie militară străină va periclita traficul aerian şi maritim în zona mediteraneană, ameninţând că va ataca atât ţinte civile, cât şi militare ca răspuns la acţiunea comunităţii internaţionale.

Fiul lui Gaddafi, Saif al-Islam, a declarat vineri că ţara sa nu se teme de rezoluţia ONU ce autorizează acţiunea militară împotriva Libiei, relatează Al Arabiya.

Forţele loiale liderului libian Muammar Gaddafi bombardau vineri oraşul Misrata, situat la 200 de kilometri est de Tripoli şi controlat de opoziţie, după o noapte de tiruri cu armament greu, a anunţat un purtător de cuvânt al rebelilor.

Gaddafi cere un armistiţiu cu rebelii.”

Sursa : realitatea.net

Concluzile le trage fiecare pentru el . Trist dar adevarat .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: