Comitetul celor 300


Datele, informatiile despre aceste structuri sunt de cele mai multe ori disipate. E greu sa refaci intregul puzzle. Eu impreuna cu ceilalti, incercam sa facem acest lucru.
O perioada am crezut ca evreii sunt cei care doresc dominarea lumii. Cunosteam ideologia lor cu privire la neevrei. Stiam de PROTOCOALELE SIONULUI. Existau multe marturi ale implicarii lor, ca sa nu mai zic de puterea financiara tinuta in maini de evrei. In cea mai mare parte, bancile din lume sunt evreiesti.
Dar apoi am vazut ca nu este chiar asa. Oculta financiara nu are natie. Ei sunt uniti de tel, de pozitia socio-financiara, de conceptii, de conjunctura.
“Un istoric a cazut in plasa incurcaturilor si i-a considerat raspunzatori pe sionisti si evrei. Sau un cercetator crestin s-a napustit asupra masonilor, crezand ca ei sunt vinovati de toate. Nici toti membri familiei Rothschild n-au contribuit la ideologia dominatiei mondiale. De aceea noi dorim sa fim mai precauti. Sa nu tragem inca niste concluzii nefondate. Expunem doar niste date…cu timpul poate vom intelege. ”
A fost infiintat in 1729 de BEIMC (British East India Merchant Company) pentru a se ocupa de problemele bancare si comerciale internationale, pentru a sprijini comertul cu opium si este condus de coroana britanica. Reprezinta intregul sistem bancar mondial si cuprinde si reprezentantii cei mai importanti ai natiunilor vestice. Prin “Comitetul celor 300” toate bancile au legatura cu Rothschild.
Dr. John Coleman publica in cartea sa “Conspirators Hierarchy : Comitetul celor 300” alaturi de 290 de organizatii si 125 de banci, chiar 341 de nume de fosti si actuali membri ai comitetului, din care vom enumera doar cateva nume cu rezonanta :
– Bush, George
– Carrington, Lord
– Constanti, Casa de Orania
– Delano, familia ( Frederic Delano a fost membru in Consiliul Rezervelor Federale )
– Du Pont
– Frederik IX, regele Danemarcei
– George, Lloyd
– Grey, Sir Edward
– Hohenzollern, Casa
– House, Colonnel Mandel
– Kissinger, Henry
– Morgan, J.P.
– Oppenheimer, Sir Harry
– Rainier, Print
– Rockefeller, David
– Rothschild, Baron Edmond de
– Schultz, George
– Warburg, S.G.
Originile comitet vin din Aristrocratia Neagra (The Black Nobility), care erau in secolul al 13-lea lideri bancheri si membrii ai curtii regale Europene, Cavalerii Templieri. Ei erau in stare sa castige imense bogatii si putere prim camata si speculatii, infiintand structuri independente in toata lumea. Unii dintre marii jucatori, pana in ziua de azi, au legaturi de sange cu familii ca Warburg, Hapsburg (care descinde din Merovingian) si in special cu familiile regale britanice care sunt relationate cu German-Venetian Guelphs via Queen Victoria.
Aceste casatorii intre familii si dinastii regale cu legaturi intre conducatorii statelor si lumea afacerilor internationale controleaza lumea azi. Capul este insasi Regina Angliei.
Acest comitet are legaturi cu The Order of the Garter, The Priory of Sion, The Knights of St. John of Jerusalem (Protestant), The Knights of Malta (Catolic) si The Order of the Bath… si multe altele. Toate acestea sunt asociatii masonice.
Una dintre principalele dorinte ale comitetului este Unirea Statelor Europei prin Uniunea Europeana, o renastere a Imperiului Roman. Acesta va avea propria lui monarhie, cu oricare din Hapsburgii Catolici sau din monarhii britanici romanizati ca liber. Biserica Romano-Catolica si Papalitatea, prin miscarea ecumenica si Consiliul Mondial al Bisericilor, ar forma o singura spiritualitate religioasa mondiala.
TELURILE Comitetului celor 300 sunt :
o o singura guvernare mondiala, cu bisericile unificate si sistemul monetar sub controlul lor
o Distrugerea identitatii tuturor natiunilor si a mandriei nationale
o Controlul fiecarei persoane prin mijloace de control al mintii
o Legalizarea drogurilor si a pornografiei
o Depopularizarea unor orase mari potrivit experientei mesagerului evadat din regimul lui Pol Pot in Cambogia
o Sfarsitul industrializarii si producerii de energie electrica produsa nuclear in ceea ce numesc ei “cresterea zero a societatii post-industriale”
o Ascunderea tuturor progreselor stiintifice cu exceptia celor considerate de comitet benefice. Este bine protejat progresul in domeniul energetic.
o Reducerea populatiei lumii, prin moartea a 3 miliarde de oameni, numiti “mancatori fara valoare”
o Distrugerea unitatii familiei
o Controlul culturii tinerilor de astazi realizat prin proiecte elaborate in cadrul institutului Tavistock sau al institutului Standford.
o Raspandirea unor noi culturi religioase
o Sa cauzeze un colaps total al economiilor lumii si sa genereze un total haos politic
o Sa preia controlul sistemului educativ in America
o Penetrarea si subminarea tuturor guvernelor lumii
o Sa organizeze o lume deschisa dispozitivului terorist si negocierii cu teroristii oricand au loc activitatile acestora.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: