Cenzura internetului


In curand toate siteurile declarate conspirationiste care aduc ofensa integritatii nationale si mondiale sau vor semana “scandal” vor fi interzise de un imens aparat in genul Securitatii care va controla tot ceea ce inseamna comunicatii pt. ca in momentul de fata, Elita e foarte deranjata de raspandirea adevarului via internet si lucreaza zi si noapte pt. controlul absolut. Cum vor face asta? prin producerea unui eveniment sangeros imens care-si va avea “radacinile” pe internet. Desigur, un site proaspat aparut care va fi elementul instigator. Cel mai probabil va fi un site conspirationist in capul caruia se va pune “nelegiuirea”.
End of Story.Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

Dupa cum vedeti, pentru influentul reprezentant al familiei Rockefeller internetul reprezinta o amenintare majora a securitatii nationale iar declaratia vine ca o intarire a celor asemanatoare debitate de amiralul Dennis C. Blair, actualul Director of National Intelligence.
“Ne intrebam daca nu era mai bine sa nu se fi inventat internetul.” si aduce ca argument cele trei milioane de ciber atacuri zilnice la adresa Departamentului Apararii. Eu nu cred veridica aceasta cifra. De remarcat insa ca dupa 11.09.2001 propaganda SISTEMULUI ne-a tot intoxicat cu pericolul terorismului cibernetic.
De anul trecut, o parte dintre noi cei din tabara anti-sistem tot avetizam ca site-urile noastre vor dispare, eu considerand chiar corecta ideea celor ce considera ca actuala varianta a internetului va dispare cu totul. Si iata ca intre timp China si Australia au impus cenzuri drastice pe internet, iar Brazil, Denmark, Canada, Finland, Ireland , Italy, Israel, Marea Britanie, SUA, etc. lucreara intens in aceeasi directie. DE CE? Pentru ca internetul reprezinta o posibilitate reala de INFORMARE, de dezvaluire a activitatii ELITELOR, de trezire a populatiei indobitocite de mass-media corporatista din mana lor.
Va prezint cateva detalii despre acest sinistru personaj, pentru a intelege mai multe:

Jay Rockefeller (1937-), actual senator american, nepotul lui Nelson W. Aldrich, ruda cu Charles H. Percy , ruda cu Mark Dayton. Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society, creata de tatal sau. Membru Council on Foreign Relations, participant Bilderberg Group , fost presedinte al Intelligence Committee care include:
Office of the Director of National Intelligence,
Central Intelligence Agency,
Defense Intelligence Agency,
National Security Agency,
National Geospatial-Intelligence Agency,
National Reconnaissance Office
Componentele de informatii din :
Department of State,
Federal Bureau of Investigation,
Department of the Treasury,
Department of Energy.

Leave a comment