Noua Romanie


România – A doua Palestina?

Aparent bizara, întrebarea ce da titlul articolului are, asa cum veti vedea în cele ce urmeaza, o baza cât se poate de reala. Stiu ca majoritatea celor care sunt la curent cu evenimentele politice actuale privesc Israelul drept cel mai puternic stat din lume care, prin colosala sa putere financiara si prin cahalurile sale (Guverne oculte evreiesti care exista în orice tara), dicteaza politica statului respectiv conform propriilor sale interese.

Cel mai graitor exemplu în acest sens este recentul complot sionist – Sexgate – din S.U.A. unde presedintele Clinton, amestecându-se în treburile interne ale Israelului, a simtit din plin forta Cahalului din tara sa, fiind acum adus în situatia umilitoare de a fi o simpla marioneta în slujba stapânilor sai. Pentru majoritatea oamenilor politici, chiar daca recunosc sau nu, scandalurile sexuale în care a fost implicat Bill Clinton au avut un singur scop – realizarea intereselor israeliene care urmaresc crearea unui Israel Mare, care sa se întinda de la Eufrat la Nil.

Un astfel de stat, desi a fost promis de Dumnezeu lui Avraam, nu va putea fi creat, conform afirmatiilor profetilor evrei, decât dupa venirea pe pamânt a lui Mesia, care va pune capat celui de-al treilea razboi mondial pe care, constient sau nu, prin umilirea lumii arabe, evreii sunt la un pas de a-l declansa. Daca avem în vedere si instabilitatea politico-financiara, în special din Rusia si Asia (realizata prin F.M.I. si Banca Mondiala), putem spune ca scenariul acestui razboi, transmis de Dumnezeu profetului Ezechiel, a început sa se desfasoare (Ezechiel- cap. 38,39). Este vorba de o alianta formata de Rusia, tarile arabe si tarile asiatice care vor ataca Israelul si America. Pentru a demonstra ca Israelul Mare va fi creat dupa venirea lui Mesia, voi prezenta un mic fragment din lucrarea “Ierusalim!” de Larry Collins si Dominique Lapierre: “Si totusi, în acest carusel al fericirii (fericire generata de decizia Adunarii Generale a Natiunilor Unite, din 29 noiembrie 1947, care a împartit Palestina între evrei si arabi – n.a.) se auzeau si voci nemultumite. Cu capetele plecate, în sanctuarul întunecos al sinagogii lor, conducatorii sectei evreiesti ortodoxe, de un fanatism turbat, Neturei Karta, tineau, de-a dreptul doliu. Pentru acesti oameni profund religiosi (în prezent ei spijina guvernul condus de Netanyahu – n.a.) care credeau ca numai si numai Divinitatea putea porunci întoarcerea evreilor acasa, statul pe care-l sarbatoreau conationalii lor era o blasfemie: un miracol faurit de mâini omenesti, când nu puteau fi permise decât cele dumnezeiesti!”. Prin venirea lui Mesia, pe lânga crearea Israelului Mare, vor fi solutionate si diferendele dintre evrei, crestini si musulmani, îndeplinindu-se astfel profetiile biblice. Voi da numai doua exemple: “Toate neamurile pamântului vor fi binecuvântate în samânta ta (promisiunea facuta de Dumnezeu lui Avraam, n.a.) pentru ca ai ascultat de porunca Mea!” (Geneza 22:18). “Israel va fi al treilea, unit cu Egiptul si cu Asiria, ca o binecuvântare în mijlocul Pamântului. Domnul ostirilor îi va binecuvânta si va zice: “Binecuvântat sa fie Egiptul, poporul Meu si Asiria, lucrarea mâinilor Mele, si Israel, mostenirea Mea!” (Isaia 19:24-25). Formarea Statului Israel, ca si Biblia pe care evreii au dat-o omenirii sunt, la o prima analiza, foarte greu de înteles. De aceea, foarte multi oameni ignora aceste aspecte. Voi da un exemplu: sunt putini cei care stiu ca, pentru împlinirea profetiei biblice privind prima strângere a evreilor din toata lumea, profetie ce viza crearea statului evreu, fostul prim-ministru al Israelului, Itzac Shamir, “a sustinut o alianta cu Hitler, cu Germania Nazista, contra Marii Britanii” (Bar Zohar, Ben Gourion, Le Prophete armé, Paris, 1966, p.99). Profetii evrei vorbesc de doua strângeri laolalta ale evreilor din toata lumea.

Multi rabini gresesc crezând ca prima stângere a avut loc dupa ce s-au întors din robia babiloniana unde au fost dusi în anul 586 î.Chr. Atunci au fost cei din Babilon, nu din toata lumea. Prima stângere a evreilor din toata lumea avut loc, deci, când s-a creat statul evreu, în perioada 1947-1948, continuând si ulterior. În prezent, stiind ce se va întâmpla în Israel, evreii încep sa fuga, pregatindu-se pentru a doua strângere din toata lumea. Despre acest eveniment profetii evreilor vorbesc pe larg (ei nu îi prea citesc; prefera Talmudul). Am ales doua exemple din Vechiul Testament: “în ziua aceea, vlastarul lui Isaia (Mesia – n.a.) va fi ca un steag pentru popoare; neamurile se vor întoarce la El, si slava va fi locuinta Lui. În acelasi timp, Domnul îsi va întinde mâna a doua oara, ca sa rascumpere ramasita poporului Sau, risipit în Asiria, în Egipt, în Patros si în Etiopia., la Elam, la Sincar si la Hamat si în ostroavele marii. El va înalta un steag pentru neamuri, va strânge pe surghiunitii lui Israel si va aduna pe cei risipiti ai lui Iuda, de la cele patru capete ale Pamântului”. (Isaia 10:10-12). În versetul de mai sus se vorbeste despre o “ramasita” a poporului evreu.

Din cele care urmeaza putem deduce unde se va duce majoritatea acestui popor: “Le-am fost un TEMPLU pentru câtava vreme, în TARA în care au venit” (Ezechiel 1:16). Singura tara din lume în care exista un templu identic cu cel descris de profetul Ezechiel este România, templul fiind Casa Poporului. Aspectul delicat al acestei probleme acum începe. Evreii, dupa cum vom demonstra în continuare, au luat de mult în calcul România ca loc unde sa creeze statul evreu, iar mai nou, ca loc de refugiu în caz de razboi. Cel de-al II-lea razboi mondial i-a determinat sa plece din tara noastra. În prezent, dupa ce ne-au acuzat ca i-am omorât cu sutele de mii (istoricii si rabinii evrei neaga acest lucru) vor sa se reîntoarca. “Doar” 700.000 de familii. Daca înainte de razboi erau 700.000-800.000 si au fost omorâti, cine revendica proprietatile? Mortii? Au înviat? Daca românii i-au omorât, de ce nu se duc în Ungaria, cu George Soros în frunte? De frica anti-semitismului feroce al ungurilor vor sa dea Transilvania acestora, doar ca lor sa le fie bine. Planul prin care evreii doresc ocuparea României exista în arhivele israeliene, XVI, p. 719, 1866. “Daca voiesc sa ne cucereasca, n-au decât s-o faca … fatis, ca toate natiile, cu arma în mâna”- afirma, referindu-se la evrei, marele poet Mihai Eminescu (Scrieri Politice Literare, Ed. Minerva 1905, p. 111). În cazul în care profetiile biblice se vor împlini si, împinsi de razboiul din Orientul Mijlociu, evreii vor veni în România, ei trebuie sa uite Talmudul si sa-si citeasca profetii. Dumnezeul lor este si al nostru. Evreii ne vor fi stapâni, iar noi, românii, slugile lor. În lucrarea sa “Pericolul ovreesc”, J.D. Protopopescu, în 1922, afirma urmatoarele: “Când venim în lume, mostenim, o data cu tara si limba stramoseasca, si obligatiunea de a ne apara nationalitatea.

Nu putem da cu piciorul tuturor sacrificiilor facute de stramosii nostri pentru a construi aceasta tara, oricât de scump ni s-ar plati acest gest, ci avem datoria de a ne apara tara si nationalitatea cu toata energia de care suntem capabili. Avem, asadar, datoria de a lupta în contra ovreilor, rusilor sau oricarui alt popor care vrea sa ne rapeasca libertatea, fie politica, fie economica. Sa ne încordam fortele fizice si intelectuale si sa luptam fara preget, pentru ca Neamul lui Mihai Viteazul si Stefan cel Mare sa nu devina o turma de iloti într-o Noua Plestina”. În 1868, treizeci de deputati români, având în fruntea lor pe presedintele Camerei, au denuntat Guvernului (expunerea de motive a proiectului de lege contra emanciparii evreilor din România a fost publicata în Monitorul Oficial din 1868) si, în acelasi timp, lumii întregi ca evreii “încearca sa înfiinteze în România acel stat evreiesc care ar fi prima realizare a ideilor lor de dominatie asupra popoarelor crestine”:

Presa vremii din întrega Europa a redat strigatul de disperare al Poporului Român: “Evreii vor sa faca din România, Palestina si din Bucuresti, noul Ierusalim”. În 1913, savantul român dr. N.C. Paulescu, cel care a fost privat de primirea premiului Nobel pentru medicina în urma descoperirii insulinei, afirma în lucrarea “Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria” urmatoarele: “România, cu pamântul ei excesiv de fertil si cu locuitorii ei buni, blânzi ca niste miei si, mai ales, naivi ca niste copii, este un fel de El Dorado (Tara de aur) care ar constitui o prada bogata, un adevarat Rai pamântesc pentru poporul lui Israel”. Dezvaluirea planurilor de ocupare a României i-a atras furia evreimii, fiind, prin toate mijloacele, împiedicat sa primeasca Premiul Nobel. Tot doctorul N. Paulescu afirma ca, în lucrarea lui L. Chabauty, “Les juifs, nos maîtres” sunt scrise urmatoarele: “De vreo 30 de ani, adica de pe la 1850, evreii cauta sa-si creeze acest centru national, aceasta Tara israelita, în provinciile danubiene, astazi regatul României”.

Desi pare depasita de realitatea istorica, problema înfiintarii unui stat evreu în România este mai aproape de împlinire ca niciodata. În cele 9 lucrari pe care le-am scris, în ciclul “Lumi paralele”, am expus, pe larg, confruntarea dura care a existat de mii de ani între evreii mondialisti si cei nationalisti. Acestia din urma, care au dorit si au reusit sa înfiinteze Statul Israel în teritoriul promis de Dumnezeu lui Avraam, merita toata stima celor care au citit si au înteles profetiile Vechiului si Noului Testament. Celorlalti, “mondialistilor”, le amintesc cuvintele profetilor: “De te voi uita, Ierusalime, usuca-mi-se dreapta si lipeasca-mi-se limba de cerul gurii, daca nu-mi voi aminti de tine, Sion”.”Mondialistii” sunt acei evrei care considera ca tara lor e aceea în care se simt bine. Sunt “lipitorile” care o sug, pâna nu mai ramâne nimic din ea.

Încercând sa fac o sinteza a acestor aspecte, lucru destul de greu, dar absolut necesar pentru o analiza obiectiva si lucida a intentiilor unor evrei fata de Poporul Român, am avut norocul sa o gasesc excelent realizata în revista “Atac la persoana”, de catre redactorul-sef al acesteia, domnul Dragos Dumitriu, sub titlul “O actiune mondiala concertata – Lichidarea lui Netanyahu si a Israelului” (9 februarie 1998). Înainte de a prezenta câteva fragmente din acest articol, tin sa mentionez faptul ca am fost profund indignat citind pe prima pagina a revistei “Atac la persoana” (din 14 septembrie 1998) urmatoarele: “Sfidând Constitutia tarii noastre si drepturile omului, Comunitatea Evreiasca din România cere ca revista noastra sa fie interzisa. În acest timp, imaginea ne este compromisa, în toata lumea, prin agentii internationale de presa si canale de televiziune care transmit date mincinoase despre “Atac la persoana”.

În continuare, voi prezenta fragmentele mentionate din articolul redactorului-sef Dragos Dumitriu: “Criza politica din Orientul Mijlociu este cea mai periculoasa etapa a sfârsitului de mileniu. Practic, s-a ajuns la confruntarea ideilor si conceptelor materializate, de trei milenii, prin societati progresiste, ierarhice si discrete. Înca de la formarea acestor societati, poporul israelit s-a împartit în doua curente ultraantagonice, ce îsi continua, si astazi, atât existenta cât si nemiloasa confruntare. Unul din curente sustine suprematia evreiasca mondiala, cu sprijinirea elementelor evreiesti din fiecare tara, conform principiului “Ubi bene, ibi patria”, negând, practic, dependenta evreilor de pamântul lui Iacov-Israel. (Acestia vor desfiintarea revistei “Atac la persoana” si considera România pamântul pe care trebuie sa-l cucereasca – n.a.).

Celalalt curent, deosebit de vitregit de-a lungul istoriei, are ca doctrina “Eretz Israel”- Pamântul lui Israel. Anume, crearea statului israelit pe vechile teritorii biblice, ca stat independent. Puternic sustinut financiar si politic, primul curent, mondialist, a dorit crearea puterii evreiesti oriunde în afara Israelului. Astfel, evreii mondialisti domina America, Franta, Africa de Sud s.a. Crearea statului evreu s-a format sub imperiul unei strategii diabolice, anume din dorinta de a crea statul care, în scurt timp, sa fie distrus de vecini – arabii. Se împuscau doi iepuri, se dadea o lovitura cumplita curentului pro-statal, nationalist, si se crea o aura de victima tuturor evreilor, aura de care aveau sa profite, ca si dupa razboiul mondial, “mondialistii” din America si Franta.

Nimeni nu si-a închipuit, însa, puterea de rezistenta si credinta în destin a evreilor. Nici puterea anteica a pamântului lui Israel. În fond, n-au crezut nici în destin, nici în scrierile sfinte … Ultimele incidente, al caror subiect este Benjamin Netanyahu, dovedesc clar ca S.U.A. si Occidentul îi vor sfârsitul, cât mai rapid, vajnicului om de stat israelit … marile puteri influentate de “mondialisti” sunt hotarâte sa îl lichideze pe Netanyahu si, cu aceasta, chiar spiritul nationalist israelian. Tinta ulterioara: statul Israel! O jertfa de sânge închinata aurului.”

Articolul “Antisemitismul la el acasa …” publicat în revista “România Mare” din 25 septembrie 1998, de catre domnul Paul Suditu (sugerez celor care nu l-au citit sa faca acest lucru), ma determina sa fac unele comentarii.

Desi pare mai aproape decât oricând, crearea statului evreu în România nu se va produce, deoarece evreii au acum tara lor. Contestat de multi rabini, evenimentul formarii statului Israel a fost prezis de profeti: “în vremea de apoi, vei merge (coalitia ruso-araba, careia i se vor alatura si tarile din Orientul îndepartat – n.a.) împotriva tarii ai carei locuitori, scapati de sabie (suferintele îndurate de evrei din anul 70 d. Chr. pâna la crearea statului Israel – n.a.), vor fi strânsi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustii” (Ezechiel 38:8). Unirea fortelor nationaliste din România si viitorul razboi mondial vor împiedica destramarea tarii noastre, desi contextul politic actual este aproape identic cu cel din 1940, când mai multe partide politice “sinucigase”, în primul rând P.N.T., grupate în jurul regelui nebun Carol al II-lea, cum l-a denumit filosoful Nae Ionescu, au acceptat sfârtecarea granitelor României Mari, fara ca Poporul Român sa fie consultat si fara sa se traga un singur glonte. Si atunci evreii urmareau crearea statului lor în România. Acum au un stat pe care, cât de curând, vor trebui sa-l apere. C. Lazarovici, din Tel-Aviv, care a insultat grav Poporul Român, afirma ca N. Ceausescu a trebuit sa moara fiindca n-a respectat angajamentul fata de evrei, refuzând sa se mai împrumute de la F.M.I., Banca Mondiala etc. Lipsa de judecata si vederea îngusta a acestui evreu mondialist nu pot concepe consecintele dezastruoase ce se vor abate asupra statului Israel din cauza acestor organisme financiare. Recent (21 septembrie 1998), academicianul Leonid Abalkin, consilier principal al noului prim-ministru al Rusiei, Evgheni Primakov, declara urmatoarele: “Daca în Rusia va veni la Putere o dictatura, atunci vinovat va fi numai directorul F.M.I.. Michel Camdessus”. Asa se va face coalitia ruso-araba. Probabil, C.L. va parasi orasul Tel-Aviv când va începe conflictul si va veni în România sa-si scape pielea, la fel ca multi alti evrei care, doar în sectorul 4 din Bucuresti, au umplut cutiile postale ale blocurilor cu oferte, de genul: “Cumparam imobile pentru cetatenii români stabiliti în strainatate”. Pentru cei interesati, firma se numeste Ruset & Avram International Trad. Inc. S.R.L. C.L. greseste grav sustinând ca evreii (de teapa lui) “vor injecta populatia cu SIDA”. Au si facut-o. Informatii la: ziaristul italian Mino Damato, care conduce Fundatia “Bambini in emergenza”, dr. Cristian Apetrei – Laboratorul de Virusologie din Iasi si prof. dr. Ioan Tansanu de la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Acestia au dovezi clare si au atras atentia opiniei publice, dar degeaba. Reamintesc ca prin Ordinul M.S. 1349/13.07.1995, fundatia masonica Rotary s-a ocupat de vaccinarea copiilor. Nu o incriminez. Ar trebui sa se faca cercetari. Spre satisfactia lui C.L.. nu le face nimeni. C.L. sustine ca “România este gradina evreilor si acolo vom fauri noul stat Israel”. România nu va fi niciodata gradina evreilor, dar Israelul, din cauza mondialistilor, va fi sigur mormântul evreilor. Din nefericire pentru ei, majoritatea nevinovati, evrei nationalisti, nu tradatori ai religiei iudaice precum C. Lazarovici, vor plati cu viata greselile “semenilor” lor. Vor muri cu gândul la Israelul Mare pe care, conform profetilor Vechiului si Noului Testament, la sfârsitul Armaghedonului, îl vor dobândi: “Atunci voi strânge toate neamurile la razboi împotriva Ierusalimului. Cetatea va fi luata, casele vor fi jefuite si femeile batjocorite … În toata tara, zice Domnul, doua treimi vor fi nimicite, iar cealalta treime va ramânea. Dar treimea aceasta din urma o voi pune în foc, si o voi curati cum se curateste argintul, o voi lamuri (scoaterea din cap a ideilor mondialiste – n.a.) cum se lamureste aurul” (Zaharia 14:2 si 13:8-9). Pâna la “lamurirea” evreilor, românii ar trebui sa tina cont de cuvintele lui Simion Mehedinti: “Ori ne ridicam pe planul Istoriei, alaturi de natiile care au ajuns pe treapta cea mai înalta, lipindu-ne de pamântul nostru prin folosirea intensa, dar prevazatoare a tuturor izvoarelor de energie nationala, ori vom fi fara doar si poate întrecuti de altii si eliminati dintre propriile noastre hotare.”

“Numai noi, evreii, suntem în masura sa decidem cine sa conduca România, pentru ca numai noua ne-a dat Dumnezeul lui Israel aceasta putere suprema”. Astfel delireaza prin Tel-Aviv Cezar Lazarovici. Alti mondialisti (nu merita sa-i denumensc evrei deoarece as insulta statul Israel) etaleaza aceeasi patologie în România, sau chiar prin înalte foruri mondiale, unde se pune la cale federalizarea României, în timp ce, culmea sfidarii, tot românii sunt acuzati de antisemitism. Cel mai recent exemplu este al ziaristului Mihai Antonescu, de la saptamânalul “Atac la persoana” care, pentru un pamflet de 5 rânduri, risca o pedeapsa maxima de 5 ani închisoare. Perspectiva exodului masiv din Israel în România, în cazul izbucnirii unui conflict armat, îi determina pe mondialisti sa ia, preventiv, masuri dure împotriva presei din România. Sa nu creada C. L. si Brucan (citat de C. L.) ca din 20 de milioane de “români prosti” nu se va gasi o mân1a de români adevarati care sa-i trezeasca pe mondialisti la realitate – realitatea statelor nationale si unitare, de exemplu Israelul Mare si România Mare. Acestor evrei internationalisti, mai corect spus TRÂDÂTORI AI STATULUI ISRAEL, le voi transmite câteva puncte de vedere ale domnului Michael Shapiro, membru activ al comunitatii evreiesti din New York, avocat, compozitor si scriiitor care, în excelenta lucrare “Mândria evreiasca”, afirma urmatoarele: “Evreii ar trebi sa fie mândri de mostenirea lor. Cel mai adesea nu sunt. Multi evrei, mai ales în America, vor sa fie precum ceilalti. Mai bine sa fie simpli cetateni ai tarii lor, participanti la marele experiment social al natiunii si invizibili pentru curiosi, decât sa fie pur si simplu evrei … LAUDA DE SINE nu este un substitut pentru întelegerea minunatelor dogme ale gândirii iudaice … Ierusalimul a fost întotdeauna un LOC DE ÎNTOARCERE, nu de parasire … Pacea din Orientul Mijlociu n-ar trebui sa fie atât de iluzorie pentru popoare cu origini comune … Daca trebuie sa existe un sfârsit al antisemitismului si al prejudecatii evreilor contra crestinilor, aceasta se va întâmpla când evreii si crestinii vor recunoaste ca religiile lor se trag din aceleasi radacini… Sa fii evreu nu înseamna sa ai doar o relatie de supunere cu Dumnezeu. Mândria evreiasca, în cel mai bun sens, presupune CUNOASTEREA PORUNCII DATE POPORULUI IUDAIC DE A ALEGE CU ÎNTELEPCIUNE CEEA CE ESTE BUN, NU DOAR ÎN FAVOAREA LOR ÎNSISI, CI PENTRU ÎNTREAGA UMANITATE”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: