Lupta impotriva umanitatii


Una din cele mai importante miscari socio-psiho-politice ale vremurilor prezente este constituita de asa-numita miscare New Age. Sub masca aparenta a unor idealuri înalte, se încearca schimbarea din temelii a societatii si implicit a personalitatii umane. Scopul nedeclarat al acestei miscari este crearea unei noi societati moderne de tip sclavagist formata din marea masa a “sclavilor” si anonimilor, peste care se suprapune o supraclasa a “Stapânilor din umbra”. Mijloacele folosite pentru atingerea acestor scopuri au atins aproape perfectiunea. Crearea iluziei libertatii (care în fond nu este decât una aparenta), distrugerea din fasa a germenilor generatori de idei noi, contrare “scopului nobil” al miscarii, rasturnarea treptata a axiologiei umane – toate acestea nu sunt decât câteva din mijloacele folosite de Oculta Mondiala pentru realizarea planului final de instaurare a unui guvern mondial unic si a unei noi societati de tip sclavagist. Beneficiind din plin de ajutorul Ocultei Financiare, în fond o alta fata a acestui organism monstruos, miscarea New Age beneficiaza în acest moment de toate pârghiile necesare controlului absolut. Aceste pîrghii sunt printre altele: instrumentele educationale, mass-media, sistemul economic, sistemul asigurarilor sociale, sistemul juridic si cel financiar.

Metode folosite:

? Controlul educatiei tinerei generatii

prin inocularea ideilor de parvenire, sete de putere, accesul pe cele mai înalte trepte ale societatii umane prin mijloacele cele mai diverse si mai putin pe criteriul competentei; prin distrugerea valorilor nationale sau a celor general umane; prin distrugerea sentimentului de apartenenta la un popor; prin încurajarea unor practici contrare valorilor vietii omenesti normale cum ar fi: fumatul, homosexualitatea, drogurile, lenea, etc.; prin crearea de adevarate “modele” “demne de urmat” de tânara generatie; prin slabirea educatiei familiale; etc. “Cu un tineret dezabuzat, lipsit de vigoare fizica si morala, fara idealuri, indiferent la destinul colectivitatii si al natiunii, obsedat de supravietuire, intoxicat prin mass-media, mai ales cea audio-vizuala, dezinformat, rupt de cultura, lipsit de simtul responsabilitatii, viitorul societatii umane este sumbru.” (Secretele Piramidei Oculte – Cristian Craita)

John Dunphy a scris un eseu intitulat “O religie pentru Noua Era”, pentru revista “Humanist”. Un citat din acesta: “Sunt convins ca lupta pentru viitorul omenirii trebuie sa fie dusa în clasele scolilor publice, de catre profesori care îsi înteleg corect rolul ca propovaduitori ai noii credinte: o religie a umanitatii, care recunoaste si respecta scânteia a ceea ce teologii numesc divinitate din fiecare fiinta. Acesti profesori trebuie sa întruchipeze acelasi devotament altruist ca si cei mai ferventi predicatori fundamentalisti. Sala de clasa trebuie sa devina si va deveni o arena de conflict între vechi si nou”

? Distrugerea sentimentului national.

Daca toate revolutiile de la 1848, organizate într-un fel sau altul de mâna lunga a Masoneriei, urmareau distrugerea monarhiilor absolutiste, care prin întarirea centralizata a statului erau într-un fel imune la metodele rafinate de control din afara, în ziua de astazi se urmareste cu precadere distrugerea sentimentului national, pentru ca acesta reprezinta principalul obstacol în realizarea unei conduceri unice mondiale. Omul Nou nu trebuie sa mai fie atasat unor idealuri meschine, cum ar fi cele nationale, ci trebuie învatat ca apartine umanitatii în general, si faptul ca are o identitate nationala proprie, este doar un caz particular. Lupta pentru drepturile minoritatilor, federalizarea, permeabilizarea granitelor nu sunt decât câteva metode de întarire a sentimentului de apartenenta la colectivitatea mondiala în detrimentul celui de apartenenta la un popor.

Câteva citate ale unor înalte personalitati din cadrul Ocultei Mondiale se impun cu prisosinta. Zbigniew Brzezinski, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Jimmy Carter, a scris în cartea sa “Între doua epoci”, în capitolul “Perspective internationale” ca: “Fictiunea suveranitatii nationale nu mai este, în mod clar, compatibila cu realitatea” în timp ce masonul Hall a aratat clar ca “ne apropiem de o epoca nobila, când natiunile nu vor mai exista, când întregul Pamânt se va afla sub o singura orânduire, un guvern, un corp administrativ”.

Înscriindu-se pe aceeasi linie, principiul al 12-lea al Manifestului Umanist II statueaza: “Deplângem divizarea omenirii pe baze nationaliste. Cea mai buna forma de organizare consta în transcendenta limitelor suveranitatii nationale si trecerea spre constituirea unei comunitati mondiale, în care pot participa toate sectoarele familiei umane. Astfel, avem în vedere dezvoltarea unui sistem legislativ mondial si a unei noi ordini mondiale, bazate pe un guvern federal transnational”.

? Subminarea valorilor familiei.

Nucleul fundamental al societatii este constituit de familie. Ea reprezinta celula de baza supusa legilor dinamicii micro si macro-socialului, fiind în interdependenta cu tendintele acestora de dezvoltare. Familia contribuie direct si indirect la starea sanatatii morale a unei societati, fiind aparatoarea unor valori fundamentale milenare, aparatoarea si continuatoarea traditiilor si a folclorului, ajutând la mentinerea coeziunii în cadrul grupurilor sociale si la educarea tinerei generatii. Unitatea familiei constituie cheia de bolta a civilizatiei, si din aceasta cauza a devenit tinta miscarii “New Age”. Distrugerea unitatii familiei si a moralei familiale în general aduce dupa sine o serie de urmari din cele mai dramatice, urmarind dezradacinarea individului în vederea manipularii lui subtile. Descurajarea din punct de vedere economic a tinerelor generatii în drumul lor spre întemeierea unei familii, slabirea moralei societatii, aducerea la rang de dogma a unor prejudecati legate în special de comportamentul sexual al individului, ruperea tinerelor generatii de valorile traditionale, toate acestea nu sunt decât instrumente menite sa ajute la slabirea rolului familiei în cadrul societatii moderne.

Karl Marx, creatorul comunismului, considera ca scopul partidului este abolirea familiei, iar Robert Owen, creatorul socialismului a scris pentru posteritate: “În noua lume morala, denumirile irationale de sot si sotie, parinte si copil, nu se vor mai auzi. Toate legaturile vor rezulta din afectiune: copilul va fi neîndoielnic proprietatea întregii comunitati”.

În practica sociala curenta, sistemul economic inflationist determina ca ambii parinti sa fie ocupati cu serviciul, ceea ce duce în mod neîndoielnic la neglijarea educatiei copiilor. Ei sunt obligati, chiar si de lege, sa foloseasca sistemul de învatamânt oficializat, care vizeaza în primul rând, promovarea teoriilor oficiale referitoare la existenta umana. La toate acestea se mai adauga si practica subtila a “impozitului pe casatorie”, adica a unui ansamblu întreg de legi care defavorizeaza cuplurile casatorite fata de cele necasatorite. Despre acest sistem fiscal virtual a scris psihologul dr. Jonathan Kellerman în numarul din 12 ian. 1981 al revistei “Newsweek”: “Totusi când examinam rolul jucat de stat în relatia sa cu familia, e clar ca nu numai ca nu a existat nici un sprijin, ci dimpotriva, a actionat o continua erodare a familiei, aplicata continuu de ramurile executiva, legislativa si judiciara ale statului. Tendinta din ultimele doua decenii spre cresterea interventiei si controlului din partea statului a antrenat un mesaj clar catre familii: nu sunteti competenti cum sa va traiti viata, noi stim mai bine.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: