Chemtrails


FOSGEN – cea mai periculoasa substanta este pulverizata din avioane

Fosgenul (franceză “phosgène”) este de fapt un biclorit de oxid de carbon, grupa de polimere fiind numită fosgene
Istoric: Gazul a fost descoperit și sintetizat în anul 1812 de Sir Humphrey Davy numele provine din limba greacă și ar însemna (produs prin lumină)
Proprietăți: Fosgenul face parte din grupa gazelor toxice, cu miros carateristic asemănător celui de putrefacție. Gazul se dizolvă în apă și mai ușor în solvenții organici ca: benzol, toluen, clorura de benzol etc.. Fosgenul are o enegie de evaporare de 24,38 kJ•mol−1.
Obținere: Gazul se obține în prezența cărbunelui activ din monoxid de carbon și clor
CO + Cl2 → COCl2
Se mai poate obține prin arderea substanțelor plastice care conțin clor ca de exmplu PVC-ul în prezența unui metal și a cărbunelui:
H2SO4 + SO3 + CCl4 → 2HSO3Cl + COCl2
Utilizare: In primul război mondial. fosgenul a fost folosit ca și gaz de luptă, cauzând moartea a ca. 17.000 de oameni. Deoarece gazul se dzolvă greu în apă, la inspirare ajunge în pulmon până la nivelul alveolelor unde se transformă încet în bioxid de carbon și acid clorhidric care distruge țesutul alveolar. După 2 – 3 ore de la inhalare apare o tusă înecăcioasă chinuitoare, cianoză și edem pulmonar, asfixie, până în clipa morții intoxicatul nu-și pierde conștiința. Dozele mari de fosgen produc moarte în secunde sau minute, moleculele de fosgen reacționează cu moleculele de aminoacizi din alveole împiedicând schimbul normal de gaze din pulmon. Spre deosebire de iperită care acționează și prin piele, fosgenul acționează numai prin pulmon. In prezent fosgenul este utilizat la producerea halogenaților acidului carbonic, sau mase plastice ca poliuretan, sau la producerea de insecticide. Datorită toxicității mari a gazului se iau măsuri de protecție deosebite la manipularea și transportul fosgenului.

Iata ce spun Autoritatile Militare si Guvernamentale
Explicatia cu care, initial, responsabilii civili si militari ai fortelor aeriene i-au linistit pe observatori, a fost aceea că ar fi vorba doar de dare de condensare. La întrebarea de ce aceste urme nu existau cu mai multi ani în urma raspunsul a fost ca atunci avioanele nu zburau atat de sus încat sa permita formarea acestor dare. În anumite cazuri, aceste dâre, au spus ei, pot rezulta ca urmare a aruncării restului de carburant, în vederea unei posibile aterizări forţate. Cu toate acestea, înmulţirea acestor dâre (nu toate avioanele care zboară riscă să se prăbuşească, din câte se ştie…) şi aspectul lor face să fie ridicol şi inadmisibil acest gen de justificare… În urma amplitudinii pe care fenomenul a luat-o şi în lipsa unor explicaţii plauzibile, soluţia pe care autorităţile au găsit-o a fost să îl transforme în „legendă urbană”, împiedicând orice studiu ştiinţific serios. Folosindu-se de tragicele atentate din 11 septembrie 2001, au îngropat definitiv chestiunea. Ca urmare a aşa-zisei ameninţări internaţionale a terorismului, a fost impusă, sau cel puţin se urmăreşte să fie impusă, obligativitatea sprijinului şi încrederii absolute faţă de guverne. Chestiunea dârelor morţii [chemtrails] a ajuns, deci, să facă parte rapid dintre subiectele pe care mass-media le evită cu orice preţ… Dezbaterea a continuat însă pe internet.

Autorităţile militare şi guvernamentale iau în derâdere aceste afirmaţii ca fiind conspiraţioniste sau le denunţă drept zvonuri lipsite de fundament. S-a mers chiar până la a vorbi de propagandă teroristă antiguvernamentală, pentru a închide, o dată pentru totdeauna, gura celor băgăreţi.

Ar trebui, cu toate acestea, să se realizeze o anchetă serioasă şi independentă şi să se dispună realizarea unor analize la laboratoare controlate de servicii neguvernamentale, dacă mai există aşa ceva… Deşi sunt destul de mulţi cei care au observat acest fenomen alarmant, numărul celor care au întreprins o campanie activă pentru informarea populaţiei este foarte mic. Agenţiile guvernamentale contează pe apatia oamenilor şi, de fapt, ele au ajutat din plin la crearea acestei stări de conştiinţă, începând din anii 1950, prin fluorizare, aspartam şi drogurile vândute pe stradă.

Este binecunoscut faptul că guvernele anumitor ţări experimentează tehnologii noi asupra populaţiei lor de zeci de ani. Există rapoarte care au fost făcute publice care o dovedesc. Pentru a opri acest genocid tăcut trebuie trezit spiritul oamenilor şi mass-media cu privire la acest flagel invizibil care ne copleşeşte de câţiva ani! Dacă un procentaj atât de mic de oameni este preocupat de acest fenomen, conducătorii acestor agenţii au motiv să creadă, analizând situaţia, că se găsesc deasupra oricărei banuieli şi că nu există nimic de care să se teamă.

Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o industrie a morţii – Chemtrails” , într-un interviu luat de Willy De Buck în ziarul De Gentenaar, 26 iulie 2009
Aici citiţi varianta online:
http://chellow.blogspot.com/2009/07/former-mayor-crusade-against-white.html
Fragmente din acest interviu:

„…Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.”
„Opinia mea este următoarea: toate procesele globale implică bani, putere şi control. Creierele din spatele Chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de ani de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astăzi a ajuns să aibă cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativă a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli „spreiate din avioane” în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am fost atât de bolnavi ca şi acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?”
„Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sunt folosite mult mai intensiv în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone menţionate ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.
Nimeni nu face nimic…
Pentru că procesul nostru de gândire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi şi se plimbă ca nişte zombi. Priviri plictisite lipsite de „bucurie de viaţă” şi fără o perspectivă a vieţii. De aici începe cruciada mea: oameni treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, acţionaţi, înainte să fie prea târziu!”

 

Sursa : fara-secrete.blogspot.com

Advertisements

One Response to “Chemtrails”

  1. Cea ce ma bucura este ca aceste substante chimice nu-si vor mai face efectul odata ce vibratia terrei se va marii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: