Mesaje subliminale


Cine nu a auzit de Mesaje Subliminale? Majoritatea oamenilor au auzit de ele, insa foarte putini din acea majoritate stiu insa ce efect au, dar de aici foarte putini stiu sa se fereasca de ele, in momentul cand le aud.

Cum detectam un sunet subliminal sau video?

In primul rand trebuie sa se cunoasca tipul de sunet si de cine a fost creat, daca sunetul este creat de un instrument, nu este nicio problema, insa daca sunetul este mixat si procesat prin diferite codoare, prin diferite esantioane audio atunci este o mare PROBLEMA.
In al doilea rand trebuie sa stie ca cel care receptioneaza mesajul subliminal nu este creierul mare, care este cel constient, ci subconstientul, care este creierul mic, sau mai este numit creierul reptilian. De ce reptilian? Pai este o denumire care arata cat de negative este acest creier si cat de salbatic, fiind ca si cel al reptilelor…

Sunetul programator este un sunet ce contine:

– bass-ul intermitent: cand un sunet este auzit cu intermitenta si avand aceeasi rezonanta, practice creierul mare este “acoperit” de catre creierul mic, cel care are emotiile negative, deoarece acest creier mic, la cel mai mic stimul pe frecventa lui care este de 7 Hz, creierul imediat receptioneaza, desi bass-ul contine sunete joase se pot inregistra si si o frecventa aparte de 7 Hz si aici ma refer la cele mai ascultate melodii, in special cele straine, deobiceii romanii sunt doar ei producatori, asa ca nu prea le pasa de subliminale, insa corporatiilor producatoare de muzica a unor artisti se ocupa de asaceva.
– Sunetul inalt propriu-zis: sunetele inalte sunt percepute de urechea umana intre 22 KHz si 44KHz, ce coincidenta, oare de ce majoritatea melodiilor ascultate de persoane au frecventa de 44KHz esantion audio? Raspunsul este ca, pt a masca un sunet subliminal, trebuie dat urechii un sunet frumos si “calm”.
– Ecoul sonor: acest ecou sonor, sau reverberator apare in unele melodii de genul house sau de genul hip-hop, atunci cand un vers se repete prima data normal, apoi pe langa sunetul normal, se adauga alte ecouri ce contine acelasi vers, insa intr-un volum mai mic, atunci creierul mare, este practice OBOSIT neintelegand sunetele, desi prima data le intelege, insa cu cat suntem in preajma acelor ecouri care dau o tonalitate melodiei, cu atat ne incetinim creierul mare, in trimitem intr-o stare alfa, ca apoi dintr-o data sa DEVENIM NERVOSI SI AGRESIVI.
Multe persoane dupa un anumit gen de melodie devin agresive si aici ma refer in special la un alt gen care este agresiv din punct de vedere subliminal, insa este agresiv si constient, acest gen de muzica este cunoscut ca ROCK.
Desi se stie ca daca produci niste zgomote pe frecvente inalte si zgomote de bass si aici ma refer la rock, creierul devine dintr-o data agresiv, iar in ton cu muzica, unele melodii rock au un continut foarte violent, care indeamna la tot ce este NEGATIV, apoi acei bass-i insotiti de acele sunete inalte pline de zgomote, peste care se adauga versurile melodiei nu face decat sa “adoarma” constientul in starea ALFA, iar apoi subconstientul sau creierul reptilian, ramas prada va memora tot ce inseamna agresiv din acele versuri.
Majoritatea care asculta o melodie, dupa multe-multe ascultari la un moment dat, intr-un anumit moment, incep din senin sa fredoneze acea melodie ascultata, chiar fara sa vor, pur si simplu le vine in gand, asta inseamna ca, melodia s-a imprimat foarte mult pe creierul mare, exact asa se intampla si cu cele subliminale care din PACATE nu se fredoneaza ci se pun in aplicare printr-un COMPORTAMENT AGRESIV, specific creierului reptilian.

Mesaj Subliminal VIDEO: Cum este un mesaj subliminal video?

Un mesaj subliminal video este transmis, prin anumite posturi TV, in special reclame, pt ca in reclame se pun bazele hipnotizarii, pt a face vanzare unor produse, apoi in filme.
Mesajele subliminale din:

1. Reclamele TV: sunt imagini in care se folosesc niste simboluri, mai ales ale firmei care face publicitate, apoi pe langa imagini se foloseste o cromatica bogata si care are un contrast destul de puternic pt “a innebunii” creierul mare, insa de a-l programa pe cel mic.
Apoi avem un joc spectaculos de lumini, lumini care au diverse intensitati, care sunt in acelasi timp, fie se rotesc, fie lumineaza intermittent, pt ca o lumina, in special albastra sau rosie are un mare efect distructiv asupra creierului, nu culoarea in sine este distructiva ci modul cum este transmisa si intensitatea, pt ca ele sunt procesate saptamani intregi pt a iesii ceva DISTRUCTIV PT MINTEA NOASTRA.

2. Filmele: sunt o alta problema din zilele noastre, iar aici ma voi referi la 2 tipuri dintre ele considerate cele mai periculoase, pt oricine indiferent de varsta, dar si la desenele animate, iar acestea sunt:

– filmele horror: majoritatea persoanelor de la varste mici sunt pasionati de acest tip de filme, insa chiar si cei adulti din pacate, care in opinia mea speram sa aiba o minte mai dezvoltata… insa filmele horror au la baza teama, frica si suspansul. Scenariul este simplu se creaza o poveste normala, in care apoi apar monstrii fiorosi, vampire, varcolaci, criminali etc. apoi prin teroarea lor si teama lor provocata, crimele sau omorurile cu o violenta extreme de mare, va provoca mintii celui ce priveste la nivel SUBATOMIC, atentie: nivel SUBATOMIC, adica adulti sau copii vor zice asa: “nu imi este mie frica, crezi ca ma sperii eu” o imensa prostie sa afirmi asaceva, chiar daca tu zici ca nu te sperii, insa acelasi lucru nu pot zice si de CREIERUL MIC, care atunci cand ii este transmisa o emotie negative, fie prin sunet sau video, se “activeaza” iar persoana in cauza va avea un comportament violent.

– filmele de actiune: filmele de actiune, au ca actiune, un scenario fie de razboi, fie de lupta sangeroasa, insa acelasi lucru se petrece si aici nu este nici o diferenta, insa frica si teama nu este atat de intense precum in filmele horror.

– Desenele Animate: desenele animate preferatele celor mici, parintii bucurandu-se cum copilul lor se uita la asaceva, insa din necunoastere nu isi dau seama, ca tocmai in acel moment isi creeaza un zombie care intr-o buna zi cand va creste mare, ii va injunghia fara mila, cu zeci de lovituri de cutit, si altii se vor intreba: “de ce a facut asta, era un copil bun?” de ce a facut asta? Pai copilul aparent bun in copilarie a privit numai desene animate cu continut violent, care printr-o viclenie masonica, este ascuns in ceva de divertisment, iar apoi copilul este distrus psihologic.
Unii dintre copii chiar nici ei nu isi amintesc cand, unde si de ce a facut crima, practic spun ca ceva ia indemnat sa faca asta, insa nu stiu ce, raspunsul vi l-am dat in acest articol, filmele, muzica.

Programarea subliminala din Jocurile Video: O Violenta Ascunsa!

Jocurile video, preferatele copiilor dar si a adultilor, multi petrec ore intregi in fata computerului pt a juca jocul favorit, unii devin violenti cand practice cineva incearca sa-i deranjeze din timpul jocului. De ce acest comportament? In primul rand jocurile fie ca au continut de violenta sau divertisment ele tin mintea umana blocata si ea in acel moment refuza orice interventie, care nu are legatura cu legatura care o are ea, si anume jocul, iar in al doilea rand aceeasi problema, creierul mic este stimulat sa faca cea ce se petrece in joc, nu exact ca acolo, ci doar incarca persoana cu o violenta si agresivitate pe care nu o avea.

Cum se face DEPROGRAMAREA celor care asculta muzica,
vad filme, se joaca jocuri cu continut SUBLIMINAL?

Inainte de toate, persoanele care fac aceste lucruri ar trebui sa renunte macar la o parte din ele, cum ar fi jocuri video si filmele horror-actiune, dar si la un anume gen care intra in categoria celor programatoare.
Dupa ce fac acest lucru, trebuie sa stie ca o deprogramare nu este grea ci totul tine de vointa si de psihic, iar prin rostirea unor propozitii de AUTOSUGESTIE positive in acest sens deprogramativ chiar vor reusi.
Iata doua exemple prin care va DEPROGRAMATI si va programati POZITIV:

1. “de astazi, nu voi mai juca jocuri programatoare, creierul meu va incepe sa gandeasca pozitiv si nimic negative nu va mai fi in creierul meu”

2. “acum creierul meu se elibereaza de toate incarcaturile negative provocate de filme, jocuri si muzica”

sursa : http://fara-secrete.blogspot.com/

Iata un exemplu de mesaje subliminale folosite de cei de la Disney

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: